Jos Uveco

Uveco on johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen peltityökalujen toimittaja ja tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja tuotteita pelti- ja ilmanvaihtopeltityöntekijöille. Visiomme on tarjota laadukkaita tuotteita, jotka helpottavat ammattilaisten arkea ammatillisen työn tekemisessä Työskentelemme markkinoiden johtavien tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kanssa omalla tuotemerkillämme.

Tuotteitamme myydään paikallisten ja valtakunnallisten tukku- ja jälleenmyyjien kautta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Uveco on osa Bergman & Beving -konsernia.

Bergman & Beving

Vuonna 1906 perustettu Bergman & Beving on ruotsalainen pörssinoteerattu konserni, joka ostaa ja kehittää johtavia yrityksiä jatkuvalla omistusajalla. Konsernin itsenäiset yritykset toimivat kasvavilla erikoisaloilla ja tarjoavat lisäarvoa tuottavia ratkaisuja teollisuuden ja rakennusalan asiakkaille. Kaikki yritykset toimivat hyvin vapaasti ja perustuvat hajautettuun hallintomalliin, joka on luonut kasvua, kannattavuutta ja kestävää kehitystä yli sadan vuoden ajan. Bergman & Beving on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. Yhtiöllä on noin 1 300 työntekijää ja sen liikevaihto on noin viisi miljardia Ruotsin kruunua. Konserniin kuuluu noin 20 yritystä, jotka ovat edustettuina yli 25 maassa. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa bergmanbeving.com

Kirjaudu sisään
Choose language